Fødselsforberedelse

Fødsels-forberedelse

Jeg tilbyder fødselsforberedelse hvor jeg tager udgangspunkt i Mindfulness.

Ofte er vores dagligdag fyldt med gøremål, bekymring og planlægning. Ofte tager den ene dag den anden. Mindfulness er, at være opmærksom og med fuld bevidsthed i nuet og fra øjeblik til øjeblik.

Det, at være gravid, er en kort periode i dit liv, så hvorfor ikke nyde den til fulde, med bevidst opmærksomhed, og skabe god kontakt til din krop og dit ufødte barn.

På holdet, vil der være rum og plads til fordybelse og ro. Der vil være en blanding af snak, meditation og gennemgang af udviklingen i graviditeten. Vi vil komme omkring, hvad er Mindfulness og hvordan kan vi bruge den i vores hverdag.

Uanset om du er første- eller fleregangsfødende vil dette hold kunne give dig redskaber til at rumme og nyde din graviditet og styrke dig til den kommende fødsel og barselsperioden.

Med fødselsforberedelse arbejder jeg sammen med Mindfulness instruktør Kristina Molin Devantier Niess. Vi kommer omkring graviditetens fysiologiske udvikling, hormonernes betydning, den gode fødsel, de 7 Mindfulness principper og meditation.

Du kan booke en tid til fødselsforberedelse via bookingsiden.